SEPA - Payments Integration in EU - Jančíková, Eva, 1960-
Legislatívny a inštitucionálny rámec SEPA. Bankový sektor a platobné systémy Európskej únie. Národné trendy v používaní platobných nástrojov. Platobné systémy EÚ. Základné platobné nástroje v rámci SEPA. Výhody SEPA podľa jednotlivých skupín.