Elektronické zdravotníctvo - moderný nástroj riadenia zdravotnej starostlivosti - Šukalová, Viera
Elektronické zdravotníctvo predstavuje nástroje a služby využívajúce informačné a komunikačné technológie, ktoré môžu zlepšiť prevenciu, diagnostikovanie, liečbu, monitorovanie a riadenie.