<The> Selection of Appropriate Type of Financing for Small and Medium Enterprises - Majtán, Miroslav
Spracovanie rozhodovacej matice na určenie ideálnej formy financovania vo vzťahu k ekonomickej situácii podniku. Hodnota peňažných tokov, finančná pružnosť a finančná štruktúra. Ukazovatele finančnej analýzy malých a stredných podnikov, miera krátkodobej zadlženosti a koeficient operatívneho cash flow.