Leadership in military organization: how to change the relationships in valuable intangible asset - Maliowski, Piotr
Vodcovstvo a jeho výklad. Vodcovstvo a osobný vzťah. Vodcovstvo ako nehmotný majetok. Vývoj vodcovstva vo vojenských organizáciách.