Zdolajte úskalia rodinného podnikania - Medveďová, Miroslava
Potenciál a perspektíva rodinného podnikania v cestovnom ruchu. Vonkajšie bariéry rodinného podnikania. Riešenia na zlepšenie podmienok rodinného podnikania v cestovnom ruchu. Vnútorné špecifiká rodinných podnikov. Zaradenie rodinného príslušníka do organizačnej štruktúry podniku. Výchova rodinných príslušníkov. Efektívne využívanie zdrojov.