Determination of Lost Profit for the Purposes of Expert Evidence - Majdúchová, Helena, 1963-
Pojmy ušlý zisk a skutočná škoda sú v podmienkach Slovenskej republiky upravené predovšetkým Občianskym a Obchodným zákonníkom. Druhy škôd a charakter skutočnej škody. Prístupy k stanoveniu ušlého zisku.