Monika Krošláková a rodinné podnikanie - Kramárová, Zlatica
Návrh zákona o rodinnom podnikaní. Kvalita a prestíž rodinného podnikania v zahraničí. Slabé povedomie o rodinnom podnikaní na Slovensku. Chýbajúci poradný orgán pre rodinné podnikanie. Brzda rodinného podnikania. Nevýhody rodinného podnikania. Prieskum rodinných firiem pôsobiacich v cestovnom ruchu.