Progressive Trends in Budgeting - Šagátová, Slavka, 1975-
Problematika využívania finančného plánovania a rozpočtovania ako nástrojov riadenia podniku. Zmeny a techniky v rozpočtovaní. Vymedzenie cieľa, ktorý by mal rozpočet napĺňať v oblasti riadenia jednotlivých činností podniku.