Čínska rozvojová pomoc v Latinskom regióne - Erbenová, Monika
Rozvojová pomoc je jedným z nástrojov, ktorým sa rozvinutý svet snaží podporiť rozvoj v menej rozvinutých krajinách. Medzi jej poskytovateľov sa však v súvislostii so svojím ekonomickým vzostupom začínajú radiť tiež krajiny BRIC. Princípy čínskej rozvojovej pomoci a jej praktiky v latinsko-americkom regióne.