Zmeny v sociálnom a zdravotnom poistení SZČO a dobrovoľne poistených osôb v roku 2014 - Strýčková, Jolana
Vymeriavacie základy, sadzby poistného a poistné SZČO a dobrovoľne poistenej osoby v roku 2014. Sociálne poistenie SZČO. Zdravotné poistenie SZČO. Dobrovoľné poistenie fyzických osôb.