Odmeňovanie zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme - Bystrická, Katarína
Právna úprava odmeňovania zamestnancov vo verejnom sektore. Základná stupnica platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom sektore. Platové tarify pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov. Platové triedy, platové stupne a pracovné triedy. Príplatky.