Zodpovednosť ako symbol úspechu - Paholková, Barbora
Na príklade firmy Baťa autorka poukazuje, ako integrácia CSR do podnikania môže pomôcť firmám stať sa úspešnými na trhu. Deskripcia teoretických východísk problematiky a identifikácia top spoločností, ktoré majú koncept CSR integrovaný vo svojej podnikateľskej stratégii.