Dôležitosť aplikačných zručnosti sebariadenia: pohľad manažérov - Gálik, Rudolf
Zisťovanie dôležitosti, resp. akú dôležitosť prikladajú manažéri strednej a vrcholovej úrovne riadenia jednotlivým aplikačným zručnostiam sebariadenia a aké zmeny v nej očakávajú.