Celostní kompetentnost osobnosti Tomáše Bati zakladatele, jako světové podnikatelské a manažerské osobnosti - Končitíková, Gabriela
Prezentácia osobnosti Tomáša Baťu ako celostnej osobnosti, ktorá dokázala vybudovať nadnárodnú spoločnosť na základe svojho osobnostného príkladu.