Capital structure of Joint Stock Company - law review - Hocman, František, 1983-
Definícia akciovej spoločnosti podľa obchodného zákonníka SR (z. č. 513/1990). Modely organizačnej štruktúry a.s.: jednostupňová a dvojstupňová. Druhy a.s: verejná a súkromná. Definícia špecifických vlastností a.s.