Capital structure of Joint Stock Company - statistical view - Hocman, František, 1983-
Vývoj akciových spoločností na Slovensku z kvantitatívneho štatistického hľadiska. Fázy tvorby a.s. - založenie alebo začlenenie. Názov spoločnosti, jej sídlo, predmet činnosti a povinnosti na základe Obchodného zákonníka SR.