Schematic "cut-and-dried" models for investments - Hocman, František, 1983-
Charakteristika pojmu rating - historický vývoj, využitie v praxi, definícia. Ratingové agentúry a ich úlohy. Klasifikácia ratingov podľa druhov kritérií. Uplatnenie nástrojov ratingu: meraním "skóre" alebo prevedením auditu. Smernice EÚ a SR o založení a vykonávaní činnosti kreditnej inštitúcie.