Vztah finanční a cenové stability v podmínkách ČR - Pfeifer, Lukáš
Teoretické oblasti makroopatrnostnej politiky. Odklon paradigmy monetárnej politiky k aplikácii stratégie tzv. "požičiavaniu proti vetru" a vzájomnej kooperácii týchto politík, ktoré sa zameriavajú na udržanie finančnej stability.