Value of the probability and its influence on subject - Hocman, František, 1983-
Postup analýzy rizika, jeho vyhodnotenie a možnosti eliminácie. Charakteristika individuálnych procesov meraní. Zavedenie "opačných meraní" (counter-measures) v procesoch manažmentu rizika. Fázy manažmentu rizika (Merna, Chapman & Ward). Pravidlá zaistenia rizika riadením kapitálovej štruktúry.