Cost of capital of the company - increase of the basic capital - Hocman, František, 1983-
Zložky nákladov imania spoločnosti. Postupy a povinnosti v rozhodovaní o zmene výšky ZI v a.s.. Možnosti navýšenia ZI podľa obchodného zákonníka SR (5).