Zodpovedné podnikanie na Slovensku - Wefers, Jarmila
Pojem spoločensky zodpovedné podnikanie. Subjekty spoločensky zodpovedného podnikania. Povinnosť uplatňovať systém spoločensky zodpovedného podnikania. Aktivity súvisiace so spoločenskou zodpovednosťou v obchodnej spoločnosti Volkswagen Bratislava a.s.