<The> Role of FDIs in Regional Innovation: Evidence from the Automotive Industry in Western Slovakia - Šipikal, Miroslav, 1976-
Prísun externých vedomostí a inovácií vo forme PZI (priame zahraničné investície) a ich dopady na vývoj v automobilovom priemysle na západnom Slovensku. Regionálna a národná politika pri podpore PZI a inovačný spillover efekt.