Neparametrický heuristický prístup k odhadu modelu GARCH-M a jeho výhody - Kukal, Jaromír
Model GARCH, odhadovaný pomocou metódy maximálnej pravdepodobnosti, skúmaný parametricky alebo neparametricky. Obhajoba neparametrického prístupu. Odhad parametra GARCH-M modelu s použitím heuristicky nazvanej diferenciálna evolúcia.