Implementácia Európskej legislatívy do účtovníctva a výkazníctva podnikateľov - Mateášová, Martina, 1979-
Ministerstvo financií SR opatrením č. MF/17922/2013-74 mení a dopĺňa opatrenie č. 23054/2002-92, ku ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení neskorších predpisov. Informácia o zmenách, ktoré opatrenie prináša.