Analýza služieb logistických centier na Slovensku - Boorová, Brigita, 1979-
Analýza služieb logistických centier, ktoré pôsobia na slovenskom trhu. Problematika poskytovania logistických služieb, základné informácie a poznatky z danej tématiky.