Procesný model vnútorného systému zabezpečovania kvality vyskokoškolského vzdelávania - Džubáková, Martina
Prístup k tvorbe vnútorného systému zabezpečovanie kvality vysokej školy v súlade európskymi štandardmi a odporúčaniami zabezpečovania kvality vysokoškolského vzdelávania s využitím nástrojov procesného modelovania a riadenia.