Využitie genetických a hybridných genetických algoritmov v súvislosti s NP-úplnými problémami na príklade riešenia problému SAT - Lovíšková, Jana
Spôsob riešenia problému určovania splniteľnosti logických formúl – SAT (satisfiability problem), ktorý patrí tiež do skupiny NP-úplných problémov, použitím genetických a zvlášť hybridných genetických algoritmov.