Metodika merania prínosov environmentálnych inovácií - Molnár, Pavol
Meranie komplexného environmentálneho pôsobenia so špecifikáciou dopadu na životné prostredie. Všeobecné posudzovanie trvalej udržateľnosti, špeciálne pre oblasť environmentálnej bezpečnosti.