Interakcie procesného riadenia, technologických zmien a miesta dopravy v spoločnosti, podniku - Polačko, Vladimír
Vzťahy výrobných procesov a podnikovej - nákladnej dopravy a vzťahy medzi podnikovou - nákladnou dopravou a čoraz intenzívnejšou osobnou - individuálnou dopravou. Optimalizácia dopravných obslužností jednotlivých území.