Nehmotný majetok versus dušené vlastníctvo - Kardoš, Peter
Nehmotný majetok z účtovného, právneho a ekonomického hľadiska. Vymedzenie nehmotného majetku podľa IAS 38. Metódy ohodnotenia nehmotných aktív. Rozdiely medzi pojmami nehmotný majetok a duševné vlastníctvo.