Špecifiká dominantného postavenia obchodných reťazcov - Kissová, Jana, 1979-
Vývoj obchodných reťazcov. Definícia a klasifikácia obchodných reťazcov. Štruktúra formátov obchodných reťazcov. Sortiment obchodných reťazcov. Vlastné značky. Vyjednávacia pozícia obchodných reťazcov.