Opodstatnenosť značky v čase krízy - Križan, Martin
Značky predstavujú komplexnú záležitosť, nielenže vo svojej podstate zosobňujú nehmotný statok, ale zároveň môžu pre podniky predstavovať unikátny majetok, ktorý dokáže podnik podržať aj v ťažších obdobiach. Čo podčiarkuje aj fakt, že mnohé značky ostávajú aj v období nestabilného hospodárskeho vývoja pre spotrebiteľov akýmsi záchytným bodom pri rozhodovaní o výbere produktov. Značkám je potrebné zo strany podnikov venovať od počiatku dostatočnú pozornosť a konzistentne a dlhodobo ich budovať. Top najhodnotnejšie značky na svete. Značka vs. kríza.