Bolonský proces a implementácia jeho odporúčaní na pedagogických fakultách v Slovenskej republike - Chuguryan, Simona, 1977-
Bolonský proces a jeho odporúčania. Výsledky výskumu zameraného na implementáciu odporúčaní Bolonskej deklarácie a mieru ich realizácie v praxi pedagogických fakúlt v SR. Do akej miery ovplyvňujú odporúčania Bolonského procesu kvalitu vysokoškolského vzdelávania.