Ethics of organization culture as an existing condition of security culture - Piwowarski, Juliusz
Rola etiky v organizačnej kultúre. Využitie špecifickej perspektívy - sekuritológie (vedy o bezpečnosti). Tento pohľad na problematiku kombinuje inter-, ale aj multidisciplinárny charakter skúmania, čím sa vyzdvihuje jeho prínos.