Transparentné dve percentá - Makarová, Xénia
Podpora neziskového sektora dvomi percentami z dane z príjmov. Charitatívny lobing. Transparentnosť a dôvera. Firemné nadácie. Kto získal za rok 2013 z dvoch percent najviac.