Nezamestnanosť ako súčasť ekonomickej krízy, jej sociálne a ekonomické dôsledky - Kufelová, Iveta, 1970-
Vývoj nezamestnanosti na Slovensku. Vývoj počtu evidovaných nezamestnaných v roku 2012. Dlhodobá nezamestnanosť. Nezamestnanosť mladých ľudí. Sociálne a ekonomické dôsledky nezamestnanosti. Miera nezamestnanosti v krajinách európskej dvadsaťsedmičky. Pripravované zmeny v podnikateľskom prostredí SR. Sadzby dane z príjmu v krajinách EÚ.