Resolution of conflicts in cross-functional teams application of Hackman's model of intractable conflicts to the process of Integrated Business Planning - Jurečka, Peter
Nezvládnuteľné problémy, ktoré vznikajú vrámci nedokonalého procesu plánovania v podnikových funkciách a neadekvátnych očakávaní medzi spolupracujúcimi. Aplikovaný Hackmanov model efektívneho tímu, ktorým autor meria možnosti zmiernenia alebo vyhnutia sa konfliktu. Príklad ilustrovaný na pred prípad IBP (Integrated Business Planning), chápaný ako aplikácia všeobecnej manažérskej teórie pre funkcionálnu organizačnú štruktúru.