Cesta do hlbín zákazníkovej duše - Biel, Marián
Nové technológie umožňujúce zmapovať nákupné správanie spotrebiteľa. Zvyšovanie efektívnosti predaja. Používanie monitorovacích IP kamier. IP kamera - asistent marketéra. Tepelné mapy. Detailné skenovanie ľudskej tváre ako ďalší stupeň spoznania zákazníka cez jeho emócie.