Šikanovanie alebo vzájomné doberanie sa medzi deťmi - kde je hranica - Ftorková, Beata
Súvislosti medzi agresivitou a šikanovaním, vymedzenie hraníc medzi šikanovaním a doberaním sa. Opatrenia pri riešení problému vo vzťahu k platným právnym a pedagogickým normám.