Sociálna ekonomika a sociálne podnikanie na Slovensku - Pčolinská, Lenka
Vývoj, podmienky a podpora rozvoja sociálnej ekonomiky v rámci právneho sytému Slovenskej republiky. Bariéry sociálneho podnikania a Zákon č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti.