Cost analysis of transport - Zelenák, Milan
Logistická divízia Ozbrojených síl ČR. Analýza aktivít a nákladov obnovovacieho tímu. Porovnanie nákladov operácií tansportu z vlastných zdrojov s nákladmi operácií zariadení vypožičanými z civilného sektora. Logistic information system ako základný nástroj analýzy.