Vplyv novej vlny recesie na podnikateľské prostredie - Rybárová, Daniela, 1967-
Vývoj makroekonomických ukazovateľov SR. Index konkurencieschopnosti ekonomík podľa Svetovej ročenky konkurencieschopnosti - postavenie Slovenska. Index podnikateľského prostredia a SR. Nárast strát z nedobytných pohľadávok v roku 2013. Manažment rizika - spôsob prístupu k neistote.