Sustainable development indicators at the regional level in the Czech Republic - Fischer, Jakub
Výstupy úvodnej časti projektu, ktorými sa overuje skupina indikátorov trvalo udržateľného rozvoja pre české regióny (NUTS 3), používané českým štatistickým úradom. Aplikácia indikátorov národnej úrovne na lokálnu so štyrmi druhmi úprav.