Jak začlenit CSR do strategie firmy - Kalousová, Pavlína
Spoločenská zodpovednosť organizácie, udržateľné podnikanie a konkurenčné výhody. Využitie inovácií na riešenie sociálnych, ekonomických a environmentálnych otázok. Zapojenie zákazníkov, zamestnancov, investorov a ďalších stakeholderov. Dlhodobá stratégia ako cesta k úspechu. CSR priority. Komunikácia stratégie. Meranie a reporting. Spôsob riadenia udržateľného rozvoja.