Kreativita, která přinesla věhlas a miliardy - Prchal, Miroslav
Výroba elektrických automobilov v Tesla Motors. Projekt na lítium-iónové akumulátory. Riaditeľ spoločnosti Elon Musk - perfekcionista a workoholik. Autoritársky spôsob riadenia. Zadlženosť spoločnosti. Výroba luxusných áut vybavených špičkovou elektronikou.