Načo sú vo firmách personalisti? Cesta od personálnej administratívy k HR biznis partnerovi práca HR oddelenia v súčasnosti? získať, motivovať k výkonu a udržať! - Pozdechová, Jana
Historický pohľad na vznik riadenia personálnej práce. Vývoj personálnej práce. Práva HR oddelenia v súčasnosti. Pojem biznis partner.