Náhrada mzdy - Mrukviová Tomiová, Sandra
Náhrada mzdy pri prekážkach v práci. Náhrada mzdy za dovolenku. Náhrada mzdy a pracovná cesta. Náhrada mzdy a sociálna politika zamestnávateľa. Náhrada mzdy z neplatného skončenia pracovného pomeru. Náhrada mzdy pri dočasnej pracovnej neschopnosti.