Etiketa na pracovisku - komunikácia so zahraničnými obchodnými partnermi - Rolková, Monika
Význam interkultúrnej komunikácie. Na čo by sa mal manažér pripraviť pri obchodných stykoch v iných krajinách (Veľká Britávia, Francúzsko, Taliansko, Španielsko, Fínsko, Amerika, Čína, Rusko, Arabsko).