Determinants of the unpaid work in Slovakia - Kaščáková, Alena
Odhalenie neplatenej práce obyvateľstva SR. Využitá metodológia Eurostatu na identifikáciu aktivít v domácnosti, za ktorú človek odmenu nedostane. Data z primárneho výskumu z roku 2012. Významným determinantom nezaplatenej práce je pohlavie osoby, potom vek, vzdelanie a rodinný stav.