Aktuálne otázky testovania cudzieho jazyka na Slovensku (projekt NÚCEM) - Liashuk, Viktória
Príprava a zabezpečovanie kvality obsahu a testovacích nástrojov v overení znalosti a vedomosti z ruského jazyka v rámci projektu NÚCEM (Národný ústav certifikovaných meraní vzdelávania). Cieľom je nájsť jednotné prístupy k testovaniu cudzích jazykov s ohľadom na špecifiká koncepčného charakteru každého jazyka.